ANGEL COACHING

Er du klar til at møde dine engle og få indblik i dit livs formål, er Angel Coaching en af de mest virkningsfulde metoder til at nå dertil.

Under en session af Angel Coaching vil du opleve typiske værktøjer, som du kender fra coaching eller clairvoyance. Forskellen er, at du undervejs vil kunne mærke, at englene er med dig og står bag dig i hvert trin af din proces. Ligeledes vejleder englene mig under sessionen, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

Under en Angel Coaching session kan du blandt andet få hjælp til at:

  • Komme af med gamle traumer
  • Tilgive dig selv og andre
  • Komme af med gammel karma
  • Manifestere dine drømme
  • Afbalancere intuitionen med handlekræften
  • Finde ind til din inderste kerne
  • Opleve følelser af at være elsket, anerkendt, god nok og en del af altet

PRØV ANGEL COACHING

En Angel Coaching session hos mig varer cirka 1½ - 2 timer, og prisen for en enkelt session er 950 kr. Sessionen starter typisk med en samtale, hvor du beskriver dine ønsker og tanker forud for Angel Coaching. Hver session inkluderer en kanalisering af, hvad jeg tror, at dine skytsengle gerne vil fortælle dig, og der vil være arbejde med Englekort.

Der vil der være fokus på healing for at fjerne energi fra tidligere traumer, der kan stå i vejen for dig, og der vil være fokus på, at du får større bevidsthed omkring dine udfordringer. En gang i mellem vil englene komme med forslag til en yogastilling eller lignende, der kan hjælpe dig på din rejse. Hver session inkluderer desuden en manifestation meditation.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere, kan du besøge Lotus Hjerte Center på Facebook her eller ringe til mig på tlf.: 31 12 34 51.

ANGELIC COACHING

Er du interesseret i en mere intens coaching med hjælp fra englene og deres højeste selv, kan jeg tilbyde en serie af 4 sessioner. Sessionerne starter alle med en diskussion af, hvem du er, og hvor du er i din egen personlige udvikling, og ligesom ved almindelig coaching vil vi forsøge at flytte fokus fra dine problemer og over mod dine mål. Forskellen er, at målet kommer fra dit eget højeste selv, og at vi får guddommelig inspiration og hjælp igennem sessionen.

Et Angelic coachingforløb kan omfatte clearing af blokeringer i din underbevidsthed, clearing af gamle karmisk gæld, begrænsende overbevisninger, kontrakter fra tidligere inkarnationer, tilgivelse og meget mere. Det vil næsten med sikkerhed involvere Angelic kanalisering, og du kan forvente opgaver eller lektier mellem sessionerne, som stilles af dit højeste selv eller af englene.

Sessionerne varer typisk 2-3 timer, men du bør holde dagen fri, så du har tid til at fordøje de oplevelser, du har haft. Prisen for 4 sessioner er 3000 kr., og hvis du har brug for en ekstra session, vil den koste 500 kr.