KURSER OG UDDANNELSE

Hos Lotus Hjerte Center har du mulighed for at komme på kurser og uddannelse, hvor du kan dygtiggøre dig og komme et skridt længere i din åndelige eller spirituelle rejse som healer eller spirituel terapeut.

Jeg tilbyder flere forskellige kurser og uddannelser, herunder:

 

 • Reiki kurser
  Kommende Reiki kurser
  Reiki 1. Lørdag d. 6. juli. Pris 1111 kr.
  Reiki 2. Lørdag d. 3. august. Pris 1111 kr.
 • Integrated Energy Therapy (Engle healing) kurser
  Kommende IET kurser
  Basic Lørdag d. 1. juni. 1500 kr.
  Intermediate Søndag d. 2. juni. 1500 kr.
  Advanced Søndag d. 7. juli. 1500 kr.
  SPAR 500 kr. Tage alle 3 kurser - kun 4000 kr.
 • Regressionsterapeut uddannelse
  Kommende Regressionsterapeut kurser
  Del 1. Lørdag - søndag d. 8. - 9. juni. 2250 kr.
  Del 2. lørdag - søndag d. 22. - 23. juni. 2225 kr.
  SPAR 300 kr. - betale 4200 kr. seneste 8. juni
 • Chakra og aura lærer samt krystal healing
 • Lotus Hjerte Transformation
 • Earth Angels uddannelse

REIKI KURSER

Hos Lotus Hjerte Center kan du komme på flere forskellige Reiki kurser alt efter hvor meget erfaring, du har med Reiki-healing. Jeg tilbyder Reiki kurser på alle niveauer, herunder Advanced Reiki Training og Reiki Mester kurser, hvor du vil lære nye magtfulde teknikker og efterfølgende er du i stand til selv at varetage både undervisning og indvielse i Reiki healing.

Derudover tilbyder jeg også en Shamanistisk- Reiki healing uddannelse, hvor du igennem 8 endagskurser vil lære om både shamanisme og Reiki healing, og hvordan denne kombination kan forøge effekten af både din egen og din klients spirituelle udvikling.

INTEGRATED ENERGY THERAPY KURSER (ENGLE HEALING)

Hos Lotus Hjerte Center kan du dygtiggøre dig inden for Integrated Energy Therapy (Englehealing). Her vil du lære healing metoder baseret på engle og deres fantastiske energier. Jeg tilbyder Integrated Energy Therapy kurser helt op til avanceret niveau, hvor der vil være fokus på din sjæls formål, og hvor du vil både give og modtage en fuld avanceret session inden for IET.

REGRESSIONSTERAPEUT UDDANNELSE

På regressionsterapeut uddannelse kan du lære en kraftfuld behandlingsteknik med fokus på både personlig udvikling og spirituel inspiration. Under uddannelsen vil du lære både direkte regression (dvs. at klienten genoplever barndom eller tidligere liv i deres krop) og at ”flyve” over tidslinjen, hvor klienten er distanceret fra den smertefulde begivenhed, der er årsag til problemet.  

CHAKRA OG AURA LÆRER SAMT KRYSTAL HEALING

På et 30 timers kursus vil du lære om Chakra, aura og krystal healing. Her vil vi kigge dybt ind i vores energisystemer - ikke kun intellektuelt, men også gå dybt ind og mærke, hvad der ligger i vores egne systemer. At forstå vores energisystem kan være gavnligt i forhold til vores personlige udvikling, men det er også nødvendighed som spirituel behandler. Derudover vil du som deltager lære om intuitiv brug af krystaller.

LOTUS HJERTE TRANSFORMATION

Lotus Hjerte Transformation kan være med til at bearbejde og ændre følelsen i underbevidstheden. Underbevidstheden bærer på mange minder og oplevelser, og hvis du ikke har fået bearbejdet disse minder, kan de ubevidst komme til at styre både handlinger og tankemåder. På denne kursus vil du lære forskellige transformationsteknikker, der kan bruges til at transformere uhensigtsmæssige følelser, overbevisninger og vaner, og erstatte dem med livsglæde, selvtillid og kærlighed.

EARTH ANGELS UDDANNELSE

Igennem Earth Angels uddannelse vil du komme til at arbejde med shamanistiske såvel som engleteknikker med fokus på at balance energi fra himlen med jorden. Der vil både desuden også være fokus på de indre rejser, hvor vi rejser ind i egen krop og hører, hvad vores krop, vil fortælle.

Earth Angels uddannelsen er 8 weekender i alt, og prisen er 16.000 kr. for alle 16 dage.

Vil du deltage i et af kurserne, har du spørgsmål eller har du lyst til at vide mere, kan du besøge Lotus Hjerte Center på Facebook her eller ringe til mig på tlf.: 31 12 34 51.