Regressionsterapi Vejle

I det fredfyldte Lotus Hjerte Center i Jelling ved Vejle, åbner dørene sig til en verden af indre heling og selvopdagelse gennem regressionsterapi.

Denne terapiform er en kærlig invitation til at dykke ned i sjælens dybder, hvor tidligere livs oplevelser venter på at blive udforsket og forstået. Det er en rejse, der ikke kun oplyser sindet, men også beroliger hjertet.

Ønsker du at booke tid til regressionsterapi, kan du fange mig på telefonnummer 31 12 34 51 eller sende en mail rickim@godmail.dk

regressionsterapi

Fordelene ved Regressionsterapi

Regressionsterapi hos Lotus Hjerte Center er en spirituel odyssé, der fører dig gennem tidens slør. Her får du mulighed for at genopleve og forstå de øjeblikke fra tidligere liv, der har formet din nuværende eksistens. Denne dybe indsigt i sjælens evige rejse er en kilde til helbredelse, forståelse og transformation. Det er en proces, der nænsomt afslører de skjulte tråde, der binder dit nuværende liv til fortidens erfaringer, og hjælper dig med at finde harmoni og balance.

Under en session, der varer mellem 2 og 3 timer, vil du blive guidet ind i en trancetilstand, en tilstand af dyb afslapning og åbenhed. Her, i denne trygge og støttende atmosfære, vil du blidt blive ledt tilbage i tiden, til de øjeblikke, der har særlig betydning for din sjælelige udvikling. Efter regressionen følger en samtale, hvor du kan reflektere over og integrere dine oplevelser, med vejledning og støtte fra en kærlig terapeut.

Hvad koster regressionsterapi?

En session af regressionsterapi hos Lotus Hjerte Center koster 950 kr.

Dette er konkurrencedygtigt, især når man sammenligner med priserne for Reiki-behandlinger.

For Reiki 1, 2 og 3 er prisen 1111 kr. per kursus (888 kr. for arbejdsløse, studerende, pensionister),

mens et Reiki Mester kursus, der varer 3 dage, koster 5000 kr. Disse priser understreger, at både regressionsterapi og Reiki tilbyder værdifulde, men forskellige, veje til personlig og spirituel udvikling.

Regressionsterapien hos Lotus Hjerte Center tilbyder en unik mulighed for at udforske sjælens rejse og opnå dybere selvforståelse, hvilket kan være et værdifuldt supplement eller alternativ til andre spirituelle praksisser som Reiki.

regressionsterapi

regressionsterapi opdag tidligere liv

Hvem har gavn af regressionsterapi?

I min praksis som terapeut anbefaler jeg ofte regressionsterapi til dem, der føler sig 'stuck' i deres liv. Denne terapiform er særligt effektiv, når man konstant støder på de samme barrierer, hvilket kan indikere en karmisk blokering.

Jeg har oplevet bemærkelsesværdige resultater hos klienter, der kæmper med økonomiske vanskeligheder eller fattigdom, og hos dem, der gentagne gange tiltrækker uhensigtsmæssige parforhold.

Angst i forskellige former, fra højdeskræk og flyveskræk til generaliseret angst, kan også behandles effektivt med regressionsterapi. Min unikke tilgang til 'livet mellem livene' har hjulpet mange med at få en dybere forståelse for de udfordringer, de har valgt i deres nuværende liv, og hvad de er født på jorden for at lære. En session i 'livet mellem livene', som varer 4 timer og koster 1700 kr., tilbyder en mulighed for værdifuld indsigt og personlig vækst.

 

 

SJÆLEVENNE-WEEKEND

Gennem Lotus Hjerte Center tilbyder jeg spændende sjælevenne-weekender, hvor du vil få en uforglemmelig spirituel oplevelse. I en sjælevenne-weekend vil du blandt andet komme på rejse til tidligere og fremtidige liv, og du vil få en helt unik indsigt i dit livsformål. Derudover vil du lære at lytte til og få råd af din sjæl, møde dine sjælevenner og lære at kanalisere englehealing til dig selv og til andre.

Eksempel på program for sjælevenne-weekend

Dag 1:

 • Fælles morgenmad og introduktion til dagens program
 • Fokus på engleenergier og healing
 • Fokus på sjælens råd, herunder indblik i styrker og svagheder og en rejse frem i tiden til et sted, hvor vi er oplyste og i harmoni ved vores sjæl og det guddommelige
 • God lang frokostpause
 • Individuel rejse, hvor du vil få råd af din sjæl og blive ført tilbage til en eller flere tidligere oplevelser, som er årsag til blokeringer, der påvirker din nuværende spirituelle udvikling
 • Aftensmad
 • Mulighed for at se spirituel film eller lære om englekort


Dag 2:

 • Morgenmad og fælles meditation
 • Forsættelse af individuel rejse fra dagen før, hvor de resterende gruppemedlemmer kommer på rejse
 • Frokost
 • Afslutning af individuelle rejser
 • Fælles rejse til det akasisk arkiv - et krystal tempel, hvor alt information lagres

Vil du opleve denne uforglemmelige og inspirerende weekend, skal du blot finde en gruppe på mellem 3 og 5 personer. Hvis I er 3 personer, er prisen 1500. kr. per person, imens det er 1250 kr. per person, hvis I er 4 eller 5. Kontakt mig på tlf: 31 12 34 51 eller besøg Lotus Hjerte Center på Facebook her, hvis du ønsker at høre mere eller booke en sjæle-venne weekend.