Hypnose Vejle

Hypnose og NLP-terapi er en meget effektiv kombination, der kan hjælpe dig med at skabe de forandringer, du har brug for i dit liv, på en nem og nænsom måde. Behandling med hypnose og NLP-terapi har en lang række positive effekter i forbindelse med mange forskellige udfordringer, både fysiske såvel som psykiske, og det kan afhjælpe problemer uanset hvor store eller små, de er.

Jeg er Rick, hos Lotus hjerte center i Vejle er dedikeret til at hjælpe jer gennem kraften af hypnose. Med min dybdegående erfaring og forståelse for hypnose, er jeg her for at støtte jer i at overvinde jeres udfordringer. Min tilgang er skræddersyet til hver enkelts unikke behov, og jeg fokuserer altid på at fremme positiv forandring i jeres liv.

Uanset om I kæmper med stress, angst, dårlige vaner eller ønsker personlig udvikling, kan min ekspertise i hypnose guide jer gennem en transformerende rejse. Hos Lotushjerte er I sikret en omsorgsfuld og professionel behandling, der respekterer jeres individuelle rejse mod større indre fred og velvære..

Hypnose: Hvad er det?

Hos Lotus Hjerte Center i Jelling ved Vejle, tilbyder vi hypnose som et stærkt og effektivt behandlingsredskab. Hypnose giver mulighed for at åbne op til underbevidstheden og ændre uhensigtsmæssige tanker eller blokeringer, hvilket skaber både positive og varige forandringer i din hverdag.

I kombination med NLP (Neuro Lingvistisk Psykologi) anvender vi hypnose til at afdække og informere i samtaler med klienter, hvilket forstærker effekten af behandlingen.

 

HYPNOSE HJÆLPER DIG IGENNEM DIN PERSONLIGE UDVIKLING

Behandlingen kan hjælpe dig igennem din personlige udvikling, hvor du lærer at acceptere dig selv og dine følelser. Du vil lære at elske dig selv, og du vil få redskaber til at kunne leve et liv, som et friere, gladere og stærkere menneske, der på den anden side af behandlingen vil være mere åben overfor sig selv og sine følelser.

Hvad koster hypnose?

En terapeutisk session hos mig i Vejle med hypnose og NLP varer cirka 1 - 1½ time, og koster 800 kr. Du kan bestille en tid til terapeutisk hypnose på tlf.: 31 12 34 51, hvor jeg også gerne besvarer dine spørgsmål, hvis du ønsker at vide mere om hypnose og NLP.

Hypnose og NLP-terapi er en meget effektiv kombination, der kan hjælpe dig med at skabe de forandringer, du har brug for i dit liv, på en nem og nænsom måde. Behandling med hypnose og NLP-terapi har en lang række positive effekter i forbindelse med mange forskellige udfordringer, både fysiske såvel som psykiske, og det kan afhjælpe problemer uanset hvor store eller små, de er.

 

Hvad kan hypnose hjælpe mod?

Hypnose for Rygestop

Rygestop gennem hypnose er en effektiv metode til at overvinde rygevaner. Ved at arbejde direkte med underbevidstheden, hjælper hypnose med at ændre de dybtliggende vaner og overbevisninger, der holder rygeadfærden i live. Denne tilgang sikrer, at ændringerne er dybdegående og varige, hvilket øger chancerne for et succesfuldt rygestop.

Hypnose for Vægttab

Vægttab ved hjælp af hypnose fokuserer på at adressere de underliggende årsager til usunde spisevaner. Gennem hypnose kan man skabe en varig ændring i forhold til mad og krop, hvilket kan føre til sundere livsstilsvalg og vægttab. Denne metode hjælper med at ændre den måde, du tænker og føler om mad, hvilket gør det lettere at vedtage og opretholde sunde spisevaner.

Hypnose Mod Angst

Hypnose kan være særligt effektiv til at håndtere angst. Ved at arbejde med underbevidsthedens mønstre, kan hypnose hjælpe med at reducere angstsymptomer og fremme en følelse af ro og kontrol. Denne tilgang giver mulighed for at adressere og ændre de tanker og følelser, der bidrager til angst, hvilket fører til en mere afslappet og kontrolleret tilstand.

Yderligere Anvendelser af Hypnose og NLP Ud over rygestop, vægttab og angst, kan hypnose og NLP også anvendes til at:

  • Bearbejde følelsesmæssig ubalance som sorg, angst, vrede, skyld m.m.
  • Håndtere eksamens- og præstationsangst.
  • Øge velvære, motivation og hjælpe dig med at nå dine mål.
  • Forbedre selvtillid og selvværd.
  • Bearbejde traumer og fobier.
  • Håndtere allergier.
  • Blive bedre til at sige til og fra.
  • Bringe energi, livsglæde, tilfredshed og succes ind i din hverdag.
  • Bearbejde uhensigtsmæssige vaner som usunde kostvaner, alkohol- eller stofmisbrug.
  • Eksamensangst: Vi har opnået gode resultater for klienter, der har haft massiv eksamensangst, og hjulpet dem til at opnå 10 eller 12 i karakter.

Jeg tilbyder også reiki healing, Angel Coaching, Regressionsterapi og meget mere hos mig i Jelling ved Vejle. 

Udtalelser fra klienter

"Jeg har fået en virkelig skøn healing hos Rick/Englemanden. Det var forløsende og dejligt. Bagefter oplevede jeg min krop og sind var fyldt med energi/glæde og nu her et stykke tid efter mærker jeg en større indre ro. Jeg er taknemmelig"

"Var med min fætter over til en trommehealing den hjælp faktisk min fætter så han er dygtig samt har prøvet en regression hos ham den første men ikke den sidste tænker jeg tak for hjælpen Rick"

"Rick er en helt fantastisk lære. Jeg er igang med min Reiki uddannelse og må sige at han er vildt dygtig og omsorgsfuld. Han er altid klar til at hjælpe mig når jeg har spørgsmål. Han giver mig en ro som er svær at beskrive. Tak Rick 10 stjerner til denne mand"