SOUL KEY THERAPY

SOUL KEY THERAPY eller sjælebevidsthed er en kombination af regressionsterapi, sjælerejser og livet mellem livene, som er kendt fra Michael Newtons bøger.

Det er en stærk terapiform. Mange får livsændrende oplevelser, og den er særdeles effektiv til at afhjælpe både traumer samt fysiske og mentale smerter eller problemer. Soul Key Therapy giver dig som klient mere indsigt og mening, og kan hjælpe dig med at finde ud af, hvem du er, og hvad formålet med dit liv er.

Soul Key Therapy er en multiterapeutisk metode, og det gør, at der er mange muligheder, hvilket gavner dig som klient, uanset hvor du ender med at få den information, du søger. Om du finder informationen i et tidligere liv, ”pejsesalen” (mellemsjælelig station/sindstilstand), sjælekontakt, åndelige vejledere eller i livet mellem livene er underordet, men fordelen ved Soul Key Therapy er netop, at du kommer derhen, hvor lige præcis dine svar ligger.

LIVET MELLEM LIVENE

Soul Key Therapy bygger blandt andet på livet mellem livene, som bygger på Michael Newtons spirituelle hypnosearbejde. Livet mellem livene er en interessant åbning til den åndelige verden, og det er en unik mulighed, hvorigennem du kan få en dyb indsigt i din åndelig udvikling, og hvor du bedre kan komme til at forstå, de udfordringer, du møder i dit nuværende liv.

PRØV SOUL KEY THERAPY ELLER LIVET MELLEM LIVENE

Soul Key Therapy er et af de stærkeste værktøjer, som jeg igennem min lange spirituelle rejse, har arbejdet med, og det kan være med til at skabe en spirituel bevidsthed hos dig, som du vil opleve som et kvantespring i din videre sjælelige udvikling.

Du har kun brug for en enkelt session med Soul Key Therapy, og bagefter vil du ikke være den samme. Det er virkelig en oplevelse for sjælen, som du aldrig vil glemme.

En Soul Key Therapy session varer 3-4 timer. Hold resten af dagen fri, da du skal regne med, at du ikke kan lave andet den dag, da det tager et stykke tid at ”komme tilbage” igen.

En session koster 1800 kr., og jeg har mulighed for at give dig Soul Key Therapy eller livet mellem livene i Jelling eller hjemme hos dig selv.